Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що пропонувала президенту Володимиру Зеленському кадри зі своєї старої команди. Про це Тимошенко заявила під час виступу в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

За її словами, ще на початку каденції Зеленському пропонувала своїх людей для успішної реалізації її програми "Нового курсу України" - це програма "Батьківщини".

"Ми готові, це я при зустрічі з президентом йому особисто сказала, що ми готові запропонувати кадри туди, де треба виконувати цей "Новий курс" і куди можна привести не фейкові інвестиції, а реальні", - сказала лідерка "Батьківщини".

Юлія Тимошенко в ефірі програми "Право на владу"
Юлія Тимошенко в ефірі програми "Право на владу"

Стосовно конкретного переліку підприємств, Тимошенко відповіла, що "пропозиція стосувалась в цілому дати кадри туди, де потрібно".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Лідерка "Батьківщини" підтвердила, що вона пропонувала людину до Державно продовольчо-зернової корпорації виняткоов для того "щоб винути підприємство із корупційної схеми".

"Але сьогодні, після того як ми побачили куди рухається ця так звана стратегія, ми заявили, що переходимо в опозицію і не претендуємо на жодні кадрові призначення", - резюмувала Тимошенко.

Тимошенко мала кілька зустрічей на Банковій, де намагалась стати корисною новій владі і хотіла своїх людей "просунути" на важливі державні посади. Але щось пішло не так і з Ради вона пішла ні з чим.

Нагадаємо, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зверталася до Андрія Богдана з проханням поставити на деякі ключові посади її людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, на закритій зустрічі Андрій Богдан нещадно матюкався: оточуючі не витримали.

Також портал Знай.uа писав, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти: "Хотів 10 мільярдів доларів".