Колишній заступник міністра культури України Вікторія Ліснича, яку підозрюють у корупції, внесла заставу в розмірі 576 тисяч гривень і залишила СІЗО.

Про це стало відомо завдяки заяві адвоката підозрюваної Віталія Гриніва для українських журналістів.

Вікторія Ліснича, diprada.org.ua
Вікторія Ліснича, diprada.org.ua

За інформацією журналістів, адвокат коротко прокоментував ситуацію. Гринів заявив, що застава в розмірі 576 000 гривень, згідно з постановою суду, було внесено і суд звільнив Лісничу з-під варти. Також правозахисник стверджує, що заставу внесли друзі підозрюваної.

Нагадаємо нашим читачам, що ще 13 листопада детективи НАБУ повідомили Вікторії Лісничій про підозру в шахрайстві, співучасті у злочині та пропозицію або давання хабара. А ось вже 15 листопада Вищий антикорупційний суд обрав для Лісничої запобіжний захід у вигляді арешту на 2 місяці з альтернативою застави в розмірі 576 300 гривень.

Нагадаємо, півроку президентства Зеленського: що з обіцяного українцям так і не виконав гарант.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Романенко показав, як в Україні знищують бізнес за допомогою ПДВ: "Податкова підійшла до цієї справи творчо".

Знай.uа писав, ініціатива Геруса щодо імпорту електроенергії з РФ - це приклад впливу Коломойського на владу, - економіст.