Нардеп українського парламенту Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що голову фракції "Слуга народу" Давида Арахамію було заздалегідь поінформовано про аудіозаписи з розмовами, фігурантом яких є Юрій Корявченков ("Юзік"), відомий український гуморист і політик.

Про це стало відомо завдяки заяві Василевської-Смаглюк в ефірі телеканалу "НАШ".

Юрій Корявченков і Володимир Зеленський, zeteam.info
Юрій Корявченков і Володимир Зеленський, zeteam.info

За її словами, Арахамія знав про розмови ще до того, як нардеп Поляков їх оприлюднив.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми Отримає кожен учень: школярів чекають нові правила Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу
Показати ще

"Коли у нас були зустрічі на фракції про виключення Полякова і Скорохода, ми запитали у Давида Арахамії, чи велися в ресторані "Околиця" певні розмови, що мають корупціогенний характер, і чи буде він виключати фігурантів цих розмов з фракції. Він сказав тверде "так". І я крім цього знаю, що цей аудіозапис, який Поляков виклав днями в ефір, Давид Арахамія слухав її, по-моєму, ще два-три тижні тому, і він знав суть цих розмов. Тому, якщо він обіцяв виключити цих людей з фракції, то будемо на це з нетерпінням чекати", - зазначила вона.

Нагадаємо, Разумков прибув до Дніпра: деталі візиту спікера Ради і соратника Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа ЗМІ наполягають на судимості за зґвалтування "слуги народу": Іванісов сам прокоментував скандал.

Знай.uа писав, Разумков збирається "перекроїти" бюджет-2020: що не так з документом.