Зеленський за пів року президенства не зумів вийти на масштаб політичного діяча.

Головна проблема діючого гаранта в тому, що він не опанував тонкощами політичної гри, і вони постйно породжують йому все нових і нових ворогів. Таку думку висловив журналіст і політолог Юрій Романенко.

Те, як Зеленський ″уміло″ плодить собі ворогів, Романенко показав на прикладі Юлії Тимошенко, яка після того, як перейшла в опозицію, почне ″мочити його по повній програмі″.

На думку політолога, Зеленський, не вміючи визначати пріоритети, постійно настроюючи проти себе як політичну еліту, так і тих, хто за нього голосував, нищачи малий та середній бізнес і підтримуючи олігархів, повертає до життя ″азаровщину″ - те що викликало ненавість людей і виводило їх на майдани

″Якщо ти не можеш вибудувати конфігурацію в политичному класі, з політичною елітою, щоб там було поменше ворогів, то навіщо ти б'єш по соціальним групам, які тебе привели до влади? Навіщо ти б'єш дрібний і середній бізнес, який надіявся, що ти зміниш те, що Порошенко постійно розвивав протягом своєї каденції? А ти навпаки береш його напрацювання, його команду, по-суті, садиш його в Кабмін...Оця вся Маркарова, Мілованов та інша гоп-компанія починає створювати умови для того, щоб далі МВФ витискав із України борги, а для цього потрібен постійний підйом оплати за ЖКП, тобто ми змушені під впливом МВФ вести консервативно-задушливу політику. Це перша складова. Друга складова — знов таки підтримують олігархів... Словом, азаровщина у чистому вигляді. Те що викликало ненавість і виводило людей на майдани″, - пыдкреслив Романенко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Романенко показав, як в Україні знищують бізнес за допомогою ПДВ

Як повідомляв портал Знай.ua, Романенко розкритикував "геніальні" ідеї Ткаченко: "Плодять собі ворогів у будь-яких сферах".

Також Знай.ua писав, Романенко підняв на сміх "перепалку" Зеленського з Тимошенко