Дональд Трамп не знав, як вимовити ім'я президента України Володимира Зеленського.

Журналісти сфотографували блокнот Трампа з його записами, які він зробив під час публічних слухань конгресменами американського посла в Європі Гордона Сондленда.

Із рукописних заміток американського президента зрозуміло, що він не знає, як вимовити ім'я лідера України Володимира Зеленського - однієї з центральних фігур у скандалі.

Світлину на своїй сторінці у Twitter опублікував журналіст Майкл Бокюрків.

"Зрозуміло з рукописних відміток Трампа, що він не знає, як вимовити ім'я президента України Володимира Зеленського, Однієї з центральних фігур у скандалі", – написав він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Під час пояснення, американський президент заявив, що він не дуже добре знає Гордона Сондленда і що його свідчення означають, що розслідування у справі про імпічмент Палати представників потрібно закінчити.

20 листопада Гордон Сондленд у Конгресі надавав свідчення того, що в адміністрації Дональда Трамп пропонували Зеленському організувати зустріч з американським президентом, якщо він розпочне розслідування проти сім'ї Джо Байдена. Дипломат наголосив на прямій вказівці від президента США працювати з його адвокатом Руді Джуліані, щоб змусити українське керівництво почати справу проти Джо Байдена.

Нагадаємо, Волкер розповів, що Трамп думає про Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, в США не вщухає справа скандальної розмови між Зеленським і Трампом

Також Знай.ua писав, розмова Трампа з Зеленським може обернутися імпічментом: у Конгресі США розпочали публічні слухання.