Красуня-дружина президента України Володимира Зеленського, перша леді Олена Зеленська активно веде сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила фото з Всеукраїнського форуму Нацради дітей та молоді, примірявши черговий стильний образ. Так, Олена зізналася, що після розповідей учнів та їх скарги на харчування в шкільних їдальнях візьметься за реформи у сфері харчування, адже діти скаржилися на антисанітарію, а також масу "шкідливої" їжі.

"Недоварена/переварена їжа, часто навіть не ледь тепла, а реально холодна. Невмотивовані націнки у шкільних буфетах, які не завжди по кишені учням. У багатьох школах взагалі немає їдалень. Буфети з чіпсами, сухариками та іншим джанк-фудом просто у приміщенні навчального закладу чи кіоски з таким же асортиментом поруч. Немає вільного доступу до звичайної питної води під час навчання. Елементарна антисанітарія. Діти, я вас почула! Рухаємося до змін на краще та разом реформуємо систему шкільного харчування.", -поділилася новинами Зеленська. Фолловери залишилися в захваті і підтримали першу леді в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, історія з "забороненим" вбранням Олени Зеленської отримала продовження: як насправді сприймають жовтий колір в Японії.

Як повідомляв Знай.uа, Олена Зеленська порушила табу Японії на жовтий колір: як реабілітувалася перша леді, фото.

Знай.uа писав, телеведуча Василіса Фролова збаламутила мережа незвичайним вбранням: "Путін на всю голову".