Цими днями колишній народний обранець Мустафа Найєм зробив гучну заяву. Відтак, він розповів, що його призначили новим заступником генерального директора "Укроборонпрому". Про це Наєм проговорився під час брифінгу щодо Дня гідності та свободи, пише РБК-Україна.

Як відзначається, на брифінгу у екс-нардепа запитали, а чи дійсно той має відношення до "Укроборонпрому". На таке він розповів, що має, адже тепер працює там.

Мустафа Найєм
Мустафа Найєм

"Так, дійсно я там зараз працюю. Заступник генерального директора", - розповів він.

Щоправда, наразі на сайті "Укроборонпрому" і досі не вказано, що Найєм там дійсно працює та є заступником Айвараса Абромавичуса.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Зауважимо, що Абромавичус раніше своїм заступником призначив Надію Васильєву, Данила Федорчука, Михайла Морозова та Анатолія Незгодюка.

Нагадаємо, раніше "У вас дах": як Юзик зі "Слуги народу" налагоджував з копами схеми "договорняків", з'явився новий запис.

Також Знай.uа писав про "слизькі" розмови Юзика з Кварталу 95: депутатка натякнула, що приховав Арахамія зі "Слуги народу".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про "решалово" з поліцією в стилі 90-х: як "слуги народу" і Зеленський заступилися за Юзика після скандалу.