Президент РФ Володимир Путін почав скаржитися на те, що інші країни займаються розвитком наступальних озброєнь. І це при тому, що зовсім недавно він особисто підтвердив, що Росія удосконалює новітні ракетні технології.

Відповідне відео з'явилося в Twitter.

"Провідні країни активно вдосконалюють наступальні озброєння. "Ракетно-ядерний клуб" поповнюється новими членами", – сказав Путін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Володимир Путін висловив "серйозну заклопотаність" у зв'язку з наближенням НАТО до російських кордонів, а також спробами мілітаризації альянсом космосу.

Однак звичайних росіян в коментарях привело в замішання інше. Вони не розуміють, з ким і з якої причини постійно прагне воювати Кремль.

"З ким він постійно воює, хто йому загрожує… кого він боїться?", "Дід застряг у 90… дайте старому пердуну яких пігулок", "Пенсіонери зовсім почманіли, ось ще одна загроза", "Копіює Північну Корею там ця лапша на вуха вже не перший рік працює. До речі що там з урановим хвостах від "фашистів", "Війна з вітряками триває…", - пишуть росіяни.

Нагадаємо, ООН не зможе судити Росію за злочини проти цивільних під час війни.

Як повідомляв Знай. ua, стало відомо, скільки українців Путін запроторив за грати в Криму, цифри шокують.

Також Знай. ua писав, що у Путіна заговорили про мільярдної компенсації Україні.