Стало відомо, що главу президентської партії "Слуга народу" Давида Арахамію спіймали на створення ланцюжка фальшивих компаній для відмивання грошей у Сполучених Штатах Америки. Про це повідомляє Obozrevatel.

Давид Арахамія

Так, відповідна інформація з'явилася в Telegram-каналі "Темний лицар", який пов'язують з мажоритарниками СН Дубинським або Бужанським. За даними автора каналу, ланцюжок незаконної діяльності Арахамії триває ще з 2002 року.

"В 2002 році в США чоловік на прізвище David Braun засновує компанію Artvertex, яка продає шаблони сайтів", – йдеться у повідомленні.

leadferret.com

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До того ж, автор називає дану компанію "кидальной" і наводить докази, а саме те, що у неї тільки 1 зірка рейтингу - найгірша оцінка.

bbb.org

Більш того, у відгуках клієнти погрожують, що поскаржаться в прокуратуру на обман.

"І тільки потім офшор з британських Віргінських островів Callaway Alliance, Inc починає заправляти сайтом templatemonster.com замість проданого artvertex. З 2014 року вже не David Braun, а відомий нам David Arakhamia засновує контору JETIMPEX INC з директором фунтом і собою-президентом. При цьому невідомий чоловік (реєстр закритий) в Британії створює Jetimpex, LP (через яку йдуть всі платежі на TemplateMonster)" – підкреслив автор.

search.sunbiz.org

search.sunbiz.org

search.sunbiz.org

search.sunbiz.org

search.sunbiz.org

В результаті видобутого компромату, автор ставить Арахамии 3 питання:

  • Платив податки з діяльності компаній Jetimpex, Inc, Artvertex, Inc., Jetimpex, LP і Callaway Alliance, Inc Давид Браун-Арахамія в Україні?
  • Проводилися перевірки його компаній прокуратурою штату в Америці?
  • З якою метою змінив прізвище?

Нагадаємо, що глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що його пов'язує з загадковим "Джокером" - пранкером, який розіграв вже не одного "слугу народу".

Як повідомляв портал Знай.ua, колишній депутат-радикал Ігор Мосійчук злив в мережу фотокопію нібито американського паспорта голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамии.

Також портал Знай.ua писав, що главу парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамию викликають на допит в національне антикорупційне бюро у справі про можливі випадки хабарництва у Верховній Раді.