Главу парламентської фракції "Слуга народу" Давида Арахамію викликають на допит в національне антикорупційне бюро у справі про можливі випадки хабарництва у Верховній Раді. Арахамія розповів, про що говоритиме в НАБУ.

За словами голови фракції "Слуга народу", в національне антикорупційне бюро він збирається піти у супроводі свого адвоката.

Давид Арахамія, фото: ua.interfax.com.ua
Давид Арахамія, фото: ua.interfax.com.ua

"Я, до речі, вже йду в НАБУ. Мене вчора дорікали: "Арахамія говорив про це в ефірі, а нікуди не пішов". У мене є повістка, я йду з адвокатом НАБУ давати свідчення. Тобто процес іде", - розповів Арахамія. Давид Арахамія

Давид Арахамія вже проходив перевірку на поліграфі після скандалу про можливий підкуп нардепів партії "Слуга народу".

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Давид Арахамія, фото: Unian
Давид Арахамія, фото: Unian

Раніше повідомлялося, що директора департаменту забезпечення доступу до публічної інформації Офісу президента Світлану Кондзелю спіймали на хабарі, розмір якого становив 300 тисяч гривень. Взамін Кондзеля обіцяла посприяти у призначенні на керівну посаду в НАК "Нафтогаз України".

Нагадаємо, раніше Арахамія зізнався, що його пов'язує з пранкером Джокером

Як повідомляв портал "Знай.ua", Арахамія висловився про скандал щодо Юзика і "Слуги народу"

Також "Знай.ua" писав, що Арахамія розсекретив, як підписав Зеленського у своєму телефоні