Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія зізнався, як президент України Володимир Зеленський підписаний в його телефоні. Це сталося після того, як стало відомо, що Зеленський дзвонив Арахамії під час засідання Верховної Ради.Свій мобільний телефон під час розмови з президентом Арахамія передав голові Верховної Ради Дмитру Разумкову. Саме цей момент влучно зафіксували фотокореспонденти. На екрані висвітилося два слова - Зе Вова.

Давид Арахамія підтвердив, що під час розгляду закону про земельну реформу йому дзвонив президент України Володимир Зеленський.

Давид Арахамія, "Слово і діло"
Давид Арахамія, "Слово і діло"

В кулуарах Ради Арахамія зазначив, що Зеленський цікавився тим, що відбувається в парламенті, адже спостерігав за засіданням по телевізору.

Арахамія сказав, що в його телефоні номер Володимира Зеленського записаний давно, задовго до того, як він став президентом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Це президент. Просто телефон. Ми познайомилися до того, як він став президентом. І було записано, ви знаєте, спочатку ім'я, а потім прізвище. Я як прізвище записав "Зе". І потім так і залишилося, хотів перейменувати давно. Але тепер я буду змушений це зробити", - сказала Давид Арахамія.

Номер Зеленського, фото Vesti

На фото добре видно, що в телефоні Давида Арахамії президент України Володимир Зеленський підписаний як "Зе Вова".

Нагадаємо, раніше Разумкова поставив у глухий кут питання про покарання Яременко за інтимне листування.

Також Знай.uа писав, що перший з'їзд "Слуги народу" Зеленського спантеличив українців, фото: "Треба бути с*ксі, щоб порушувати".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що МВС загрожує в'язницею п'яним водіям: "Неважливо, буде це депутат чи мільйонер".