Як відомо, фракцію "Слуга народу" покинуть два нардепа: Анна Скороход та Антон Поляков. Відповідне рішення народні обраниці прийняли під час засіданні партії. Щоправда, назвати ці голосування за виключення із політсили офіційним не можна. А відтак, наразі проводяться паперове опитування нардепів.

Якщо із першою все зрозуміло – за виключення Скороход 16 нардепів вже поставили свої підписи, то з Поляковим ситуація стоїть куди інша – не вистачає 5 голосів.

"Не вистачає 5 голосів, щоб виключити Полякова з фракції. Сьогодні не буде оголошено з трибуни, для того не треба нічого оголошувати з трибуни, просто треба ті люди, які не змогли підписати, бо їх немає в парламенті, потрібно 5 із 16, які не сказали свою позицію”, — зауважив голова фракції Давид Арахамія.

Давид Арахамія, фото: Уніан
Давид Арахамія, фото: Уніан

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Відразу ж після і сам Поляков прокоментував дане "вигнання" та розповів про "незаконний" збір підписів.

"Знаєте навіщо підписи збирають по залу, замість голосування? Щоб зробити потрібний результат. Один з моїх колег підійшов і повідомив, що після того як він розписався в графі "утримався" на нього почали тиснути і він перекреслив розпис і поставив нову в графі "за". Дуже чесне голосування. У стилі "попередників", - каже нардеп.

Також він додав, що Арахамія намагався виправдатися, але за його словами, невдало.

"Арахамія дуже логічно пояснив пресі перекреслені голоси "проти", виправлені на "за" щодо мого виключення з фракції. Мовляв, через те, що я опублікував фото списку з підписами, три депутата "обурилися і змінили своє рішення". Все саме так і було, Давид. Що ще ти придумаєш, щоб пояснити цей фарс?", - підкреслив Поляков

Нагадаємо, раніше Разумкова поставив у глухий кут питання про покарання Яременко за інтимне листування.

Також Знай.iа писав, що перший з'їзд "Слуги народу" Зеленського спантеличив українців, фото: "Треба бути с*ксі, щоб порушувати".

Ще Портал Знай.iа повідомляв, що МВС загрожує в'язницею п'яним водіям: "Неважливо, буде це депутат чи мільйонер".