21 листопада Давид Арахамія, лідер фракції "Слуга народу" відреагував на скандал про наявність "даху" з Києва в регіонах під час брифінгу з журналістами, повідомляє Politeka.

Журналіст поцікавився в Арахамії, чи є на його погляд нормальним те, як Юрій "Юзик" Корявченков, народний депутат від "Слуги народу" і колишній актор студії "Квартал 95", вів розмову про дільбу бізнесу в Кривому Розі.

Давид Арахамія, "Слово і діло"
Давид Арахамія, "Слово і діло"

Нагадаємо, 18 листопада в українських ЗМІ розгорівся скандал після того, як в мережу "злили" аудіозаписи розмов. На них було чутно, що Корявченков разом з колегами обіцяв контролювати кримінальні справи в Кривому Розі і збирати "данину" з бізнесу

Депутат від фракції "Слуга народу" Ольга Василевська-Смаглюк заявила, що Давид Арахамія, голова фракції, знав про оприлюднені аудіозаписи ще до того, як вони потрапили в мережу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Юрій Корявченков
Юрій Корявченков

Сам Арахамія висловився щодо оприлюднених аудіозаписів наступним чином:

"Я вважаю нормальним, коли приїжджаю до Миколаєва, зустрічаюся у голови ОДА, у нього є нарада з силовиками, і кажу: хлопці, якщо хтось вам скаже, що з Києва вам дзвонитимуть і казатимуть, туди не ходи, цього не роби, цього не розслідуй, телефонуйте безпосередньо мені і ми їх тр*хнем, як слід".

Журналіст видання зазначив, що такі дії не входять у повноваження голови політичної фракції. Арахамія відповідає:

"Це не входить до моїх повноважень, але я робитиму все, що в моїх повноваженнях, щоб це трапилося".

Нагадаємо, раніше "У вас дах": як Юзик зі "Слуги народу" налагоджував з копами схеми "договорняків", з'явився новий запис.

Також Знай.uа писав про "слизькі" розмови Юзика з Кварталу 95: депутатка натякнула, що приховав Арахамія зі "Слуги народу".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про "решалово" з поліцією в стилі 90-х: як "слуги народу" і Зеленський заступилися за Юзика після скандалу.