Цими днями президент США Дональд Трамп виступив перед журналістами, але зробив він це не звично – під час розмови глава Білого дому частенького заглядав у папірець, аби нічого не забути. А відтак, це не дуже сподобалося користувачам соцмереж, які заявили, що із його промови на папірці можна створити гарну рок-композицію.

Листок з промовою Трампа, The New York Times
Листок з промовою Трампа, The New York Times

Сказано - зроблено: всього за кілька днів у мережі з'явилося відео, на якому президента США перетворили на видатного музиканта, якому підвладні будь-які стилі. Так, його слова "Я нічого не хочу" інтернет-умільці перетворили в пісні Ramones і The Smiths. І слід зауважити, вийшло досить не погано, адже всього за не тривалий час відеоролик і Twiter набрав щонайменше 2 з половиною мільйони переглядів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що радник з політичних питань посольства США в Україні Девід Холмс підтвердив, що американський президент Дональд Трамп міг тиснути на українського лідера Володимира Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, президент США Дональд Трамп в інтерв'ю телеканалу Fox News заявив, що американський посол в Україні Марі Йованович відмовилася повісити в посольстві його офіційний портрет.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленський може зустрітися з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом в кінці поточного року або на початку 2020 року.