Глава української держави Володимир Зеленський з'явився на публіці у вельми бойовому настрої та у військовій формі з шевроном, на якому виднівся череп людини.

Про це стало відомо завдяки дуже уважному українському волонтеру Роману Доніку, який повідомив цей факт своїм підписникам в мережі Facebook.

Пост Романа Доніка, Facebook
Пост Романа Доніка, Facebook

Відомо, що в такій формі з відповідним шевроном президент приїхав на зустріч з моряками до міста Очаків, куди прибуксували катери ВМФ України, повернуті Російською Федерацією. За інформацією волонтера, шеврон 72-ї бригади ЗСУ Зеленському раніше подарували в ході його поїздки до Луганської області.

Також варто зазначити, що волонтер нагадав, як експрезидента Петра Порошенка освистували за носіння тактичної кобури, після чого той зробив "роботу над помилками" і більше не грав "крутого воїна". На шевроні 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ зображено череп і напис "Україна або смерть", яка була девізом військового формування УНР "Чорні запорожці".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, сценарист "Кварталу 95" Жидков вперше показав свою дружину, фанати в подиві: "Схожа на Олену Кравець".

Як повідомляв Знай.uа Зеленський звернувся до народу: "Ми українці. І нам все під силу. Але...".

Знай.uа писав, голова правління ПриватБанку в реанімації: захопився самурайським боєм на мечах.