Пізно ввечері в середу, 20 листопада, в місті Очаків, куди мав приїхати Президент України Володимир Зеленський зустрічати повернені Російською Федерацією військові кораблі, стався досить неприємний інцидент. Відомо, що журналістка Анжела Слободян, яка повинна була працювати на даному заході, потрапила в яму і отримала травми.

Про це стало відомо завдяки повідомленням очевидців, які опублікували інформацію та фото з місця інциденту.

Госпіталізація журналістки Анжели Слободян, РБК
Госпіталізація журналістки Анжели Слободян, РБК

Госпіталізація журналістки Анжели Слободян, РБК
Госпіталізація журналістки Анжели Слободян, РБК

За інформацією колег Анжели, жінка спіткнулася на нерівній місцевості і впала в яму, в результаті чого отримала перелом нижньої кінцівки.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Загалом біда. Журналісти третю годину чекають біля прохідної військового порту в Очакові. Президент затримується. Всередину не пускають, кажуть "підготовчі заходи". Територія, м'яко кажучи, не пристосована до знаходження тут такої групи людей. Навколо ями, обкопані ділянки, суцільна темінь. Одним словом - Очаків, ну ви зрозуміли. Тільки що виїхала ПТС каналу 1+1 і світла не залишилося зовсім. У підсумку в яму впала журналістка ТРК "Україна" Анжела Слободян, зламавши ногу. Кажуть, відкритий перелом. Слава богу, хоч швидка поруч. Організація візиту дуже слабка", - заявив український журналіст Олег Деренюга.

Нагадаємо, Зеленський відмовився прийняти допомогу Лукашенка на захист від армії Путіна: "Вистачить своїх...".

Як повідомляв Знай.uа не тільки захоплення влади: ДБР оприлюднило повний список кримінальних справ проти Порошенка.

Знай.uа писав, Трамп не відправив Україні обіцяні $35 млн: у Міноборони США мовчать.