Впливове британське видання The Economist опублікувало на своєму YouTube-каналі відео, в якому розповідали про імпічмент Дональда Трампа, президента США. У відео згадували і Володимира Зеленського, президента України. Обох політиків зобразили на формі силуетів країн, якими вони правлять. Ось тільки Україну британське видання намалювала без Криму.

Скріншот, Dreamstime
Скріншот, Dreamstime

відреагувало На інцидент в офіційному Twitter посольство України у Великобританії і Північної Ірландії з вимогою виправити помилку:

"The Economist, ми сподіваємося, що таке викликає довіру і всесвітньо відоме видання виправить карту належним чином. #КрымЭтоУкраина".

Скриншост поста Посольства України у Великобританії
Скриншост поста Посольства України у Великобританії

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Подібна ситуація відбувається в іноземних ЗМІ вже не в перший раз. Відоме видання The New York Times вже кілька разів публікувало карту України без Криму.

Нагадаємо, раніше The New York Times зобразили Крим у складі Росії: у посольстві обурені.

Також Знай.uа писав, що ніяких хороших відносин: в США закликали Росію виконати мінські домовленості.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що МЗС України повідомило про першу перемогу в Гаазі проти Путіна: "Нас почули...".