Однією з найгостріших тем в Україні залишається в даний момент саміт у Нормандському форматі, на якому повинні зустрітися президент України Володимир Зеленський і президент Росії Володимир Путін.

Володимир Зеленський, фото censor.net
Володимир Зеленський, фото censor.net

25 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація, що під час саміту "нормандської четвірки" поки що жодної тет-а-тет зустрічі між Зеленським і Путіним не буде.

Про це повідомив Дмитро Пєсков, прес-секретар президента РФ.

Путін, фото - Comments
Путін, фото - Comments

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Пєсков сказав, що в даний момент помічники президентів контактують один з одним і займаються підготовкою програми зустрічі "нормандської четвірки". Інші деталі поки що не вирішені, Пєсков каже:

"Поки немає ніяких позначок за програмою, це все в стадії підготовки... Відповідні помічники президентів знаходяться в контакті, ведеться опрацювання. Поки ясно лише, що буде "нормандський формат", так чи інакше в рамках "нормандського формату" всі чотири президенти зустрінуться. А вже все інше, що на полях відбуватиметься, ці модальності узгоджуються".

Нагадаємо, раніше чи поверне Україна окупований Донбас? Іноземні експерти зробили шокуючі прогнози.

Також Знай.uа писав, що Медведчук заявив про те, до чого може привести "Нормандський формат".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленський відмовився прийняти допомогу Лукашенка у захисті від армії Путіна: "Вистачить своїх...".