Російський політолог Станіслав Бєлковський заявив, що можливе рішення президента РФ Володимира Путіна списати росіянам кредити дозволить йому піти у відставку "великим лідером".

Про це він заявив 2 листопада в ефірі радіостанції "Ехо Москви".

"Хотів би... звернутися до Володимира Путіна і внести деякі пропозиції. А саме списати все мікрокредити. Ліквідувати всі мікрофінансові організації і списати російському народу все мікрокредити. Це є не менш важливим кроком, ніж примирення з Заходом... Пробачимо російському народу кредити, і тоді Володимир Володимирович Путін йде у відставку великим лідером", – сказав Бєлковський.

Володимир Путін
Володимир Путін

Політолог впевнений, що "проблема закредитованості росіян дуже велика, бо саме при Путіні вони звикли безвідповідально брати кредити".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Російські люди безголові – ми з вами знаємо це. Це, природно, відноситься і до мене, оскільки я класичний російська людина. Тому я нікого не ображаю. Якщо я когось і ображаю, то себе. Вони набирають кредитів, а потім не знають, як їх віддавати. І ось щоб помилувати людей, потрібно пробачити їм кредити", – зазначив він.

фото Getty Images
Володимир Путін // фото Getty Images

Бєлковський заявив, що в першу чергу треба любити власний народ. А у росіян так не прийнято. Тож, на праведний гнів політолога нарвались і президент РФ, і простий народ.

Нагадаємо, Путіна попустили його ж помічники, регоче весь світ: режиму Кремля залишилось недовго.