Розмова стосувалася повернення Росією українських кораблів і газових переговорів у тристоронньому форматі.

Президент України Володимир Зеленський провів ще одну телефонну розмову з російським президентом Володимиром Путіним, повідомляє Politeka.

Про це повідомляє Офіс президента України. Зазначається, що розмова стосувалася повернення Росією українських кораблів і газових переговорів у тристоронньому форматі.

Зеленський відзначив важливість недавнього повернення Росією українських кораблів. Однак, він наголосив, що потрібно повернути також все озброєння, обладнання та документацію, що знаходилась на цих судах.

Крім того, в ході розмови сторони зачепили питання газових переговорів у тристоронньому форматі Україна - Росія - ЄС.

Що стосується підготовки до "нормандської зустрічі" - наразі невідомо, чи йшла про це мова. Можливо, щось проясниться після заяви Кремля за підсумками розмови.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський у випуску "Відверто з президентом" пообіцяв, що незабаром Росія поверне всю "начинку" захоплених рік тому кораблів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський влип у гучний скандал через Голодомор

Також Знай.ua писав, Зеленський зробив гучну заяву щодо ґвалтівника Іванісова