Олена і Володимир Зеленські, УНН
Олена і Володимир Зеленські, УНН

Олена Зеленська розповіла, як впливає на рішення президента: "Я повинна бути позаду"

Олена Зеленська у відвертому інтерв'ю розповіла, чи сварить вона Володимира Зеленського через його політичні заяви, чи готує вона вдома, а також чим планує займатися на посаді першої леді.

ДТП за участю Кулеби, фото: Національна поліція
ДТП за участю Кулеби, фото: Національна поліція

Без свідомості: Кулеба просить українців молитися за його синів, які потрапили у масштабну аварію

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, днями у жахливу аварію потрапив уповноважений президента з прав дитини 47-річний Микола Кулеба. Отже, в результаті ДТП, яка сталася в селищі Чабани під Києвом, постраждав він і двоє його синів: Тимофій та Єлисей. Зараз же з'явилася нова інформація щодо стану омбудсмена і його сім'ї.

розведення сил на Донбасі, фото: штаб ООС
розведення сил на Донбасі, фото: штаб ООС

Українці підтримали розведення сил на Донбасі, але є нюанс: "Потрібно припинити"

59,2% українців позитивно поставилися до рішення розвести війська від лінії розмежування. При цьому 73,7% висловили думку, що бойові дії на Донбасі потрібно припинити. Це підтверджує дослідження громадської думки за листопад 2019, проведене фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології.

Зеленський, фото Уніан
Зеленський, фото Уніан

В Україні не буде більше "паленого" алкоголю: Зеленський анонсував гучну "чистку"

Днями президент України Володимир Зеленський опублікував вже третє інтерв'ю, яке було записано на вулицях столиці. Отже, глава держави ходить по київських вулицях і відповідає на найболючіші питання українців. Відповідний відеоролик з'явився на Youtobe-сторінці команди Зеленського.