Президент України Володимир Зеленський нині перебуває з офіційним візитом в Естонії, де зустрівся з президентом Керсті Кальюлайд. Повідомляється, що під час спільної прес-конференції в Талліні лідери держав розповіли про результати зустрічі, попозували репортерам, а естонська президент похвалила діджиталізацію в Україні. Примітно, що зараз саме Естонія вважається лідером по діджиталізації.

Володимир Зеленський і Керсті Кальюлайд
Володимир Зеленський і Керсті Кальюлайд

Так, серед іншого Керсті Кальюлайд, похвалила Зеленського та зазначила, що у сфері діджиталізації Україна не тільки наздожене, але і обійде Естонію. "Наша зустріч була зосереджена на діджитальних темах, де нас сприймають як північну зірку. Але якщо дивитися на розвиток України в цій сфері, швидше за все, Україна нас пережене", - говорить Кальюлайд. Також стало відомо, що за результатами зустрічі двох президентів було підписано спільну заяву про те, що домовилися посилено співпрацювати у сфері діджиталізації публічного сектора. Більш того, Зеленський зазначив, що Україна буде використовувати досвід Естонії в цій сфері.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського та Президента Естонської Республіки Керсті Кальюлайд з представниками ЗМІ.

Зустріч Президента України Володимира Зеленського та Президента Естонської Республіки Керсті Кальюлайд з представниками ЗМІ.

Geplaatst door Офіс Президента України op Dinsdag 26 november 2019

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, філологи назвали найпопулярніше слово 2019 року, і це не Зеленський.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Трамп готовий показати ще одну стенограму секретного розмови з Зеленським.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.