Ексголова Адміністрації президента часів Петра Порошенка Ігор Райнін зайняв посаду очільника харківського відділення партії "Опозиційна платформа – За життя". Про це пише Kharkiv Today.

Голова ОПЗЖ Юрій Бойко заявив, що Райнін завжди був разом з їх партією, але про це "не можна було говорити".

"Мого друга, вже можу його так назвати Райніна Ігоря Львовича. Чому вже можу так сказати, бо свого часу, коли він був при владі і займав позицію голови Адміністрації, це ми його вмовляли залишитися. Він кілька разів поривався звідти піти, звільнитися, а ми його вмовляли залишитися. Я зараз можу це сказати, а раніше не було можливості, тому що він єдиний у тій групі галичан, який відстоював інтереси Сходу України", - сказав Бойко.

Так, на засіданні депутати одноголосно обрали Райніна головою харківського відділення партії.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Хочу сказати, що у нас попереду виборний рік, вибори до місцевих рад. Це, напевно, найскладніша кампанія, тому що багатошарова, вона вимагає чітких спільних дій. Йти до людей, розмовляти з людьми, нам потрібно відновлювати промисловість, нам потрібно не дати можливості образити людей під час земельної реформи, так званої великої приватизації. До неї багато питань і ще ряд моментів, пов'язаних у тому числі з транзитом газу і маса інших питань", - зазначив ексголова АПУ.

Нагадаємо, Ганна Скороход заявила, що керівну посаду на держслужбі можна купити за 100 тисяч доларів.

Як повідомляв портал Знай.uа, губернатор Запоріжчини Турінок обрав заступників: що відомо про трьох новачків і хто утримався в "хлібних" кріслах.

Також портал Знай.uа писав, що "Слуга народу" найближчим часом представить нового голову комітету з міжнародної політики і міжпарламентського співробітництва замість Богдана Яременка.