Скандальний колишній нардеп від "Партії регіонів" Михайло Добкін у прямому ефірі пригрозив п'ятому президенту України Петру Порошенку, ексспікеру Ради Андрію Парубію та колишньому секретарю РНБО Олександру Турчинову.

З гучною заявою одіозний політик виступив на телеканалі ZIK, який пов'язують з Віктором Медведчуком.

Так, Добкін заявив, що в Україні треба ввести воєнний стан, після чого за законами військового часу потрібно буде розправитися з низкою політиків.

"Необхідно на місяць-два (максимум три) ввести в країні воєнний стан. І за законами військового часу на центральній площі – там, де пролилася перша кров людей, – повісити Петра Порошенка, Олександра Турчинова, це диво з керівництва "Свободи" Олега Тягнибока. А Андрія Парубія повісити догори ногами на Будинку профспілок в Одесі", - висловився Добкін.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Нагадаємо, що Порошенко і Добкін "конструктивно" поспілкувалися в мережі: "Іди н***й, п'яне год*чоло".

Як повідомляв портал Знай.uа, люди з оточення Михайла Добкіна заробляють на транспорті, яким харків'яни користуються кожен день.

Також портал Знай.uа писав, що донька скандального Добкіна засвітила інтимні тату в новій фотосесії.