На днях з'явилася інформація щодо одного із народних обранців від фракції "Слуга народу", який не тільки має судимість за бійку, а й тривалий час не платив аліменти на власну дитину, пише Обозреватель.

Як відзначається, порушником виявився народний депутат від політичної партії Зеленського Андрій Богданець. Відтак, він наразі має непогашений штраф за порушення правил дорожнього руху, також мав заборгованість за аліментами, яку пізніше все ж закрив.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Щоправда, сталося це після того, коли його колишня дружина Марина Богданец двічі подала позов проти батька дитини. Підкреслюється, що попри те, що у Богданець є боржником, це не завадило йому витратити на фінансування виборів для своєї партії майже 300 тис. гривень.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Олексій Гончарук стрімко втрачає довіру українців. Про це свідчать дані Київського міжнародного інституту соціології.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Рейтинг Гончарука не рятує навіть його обіцянка про те, що не будуть скасовувати плату за комунальні послуги для населення.

Як повідомляв портал Знай.uа, 62% українців позитивно оцінюють перші кроки президента Володимира Зеленського.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Пальчевський відповів на питання про рейтинг Зеленського.