Відомий український політичний експерт і журналіст Андрій Пальчевський крім ефірів на українських телеканалах, часто сам записує відео і публікує у своєму Facebook. Так, 29 листопада, в чорну п'ятницю, пан Пальчевський вирішив потролити "слугу народу" Богдана Яременка, який нещодавно вляпався у секс-скандал із викликом прост*тутки.

Так, експерт запропонував скандальному нардепу спробувати викликати секс-робітницю в чорну п'ятницю, тоді вона може зробить йому знижку. "У цю чорну п'ятницю я подумав, депутату, який писав дівчині неважкої поведінки Аліні, яка не погоджувалася на знижку. Можна впіймати жар-птицю самі знаєте, за що. Хочеться сказати, сьогодні Аліна, замість звичайних цін, може йому скинути 10-12 відсотків, вони і стануть йому підйомними. І в прямому і в переносному сенсах", - говорить Пальчевський на відео.

Алина, дай скидку депутату!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Vrijdag 29 november 2019

Нагадаємо, Пальчевський іронічно звернувся до Кабміну Гончарука.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Пальчевський жорстко дорікнув Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Пальчевський потролив бійку Геруса з Ляшком.