На днях з'явилася інформація стосовно того, скільки президент України Володимир Зеленський "спустив" на робочі польоти, І слід зауважити, що цифри вражають.

Відзначимо, що перший закордонний візит глава держави здійснив до Брюсселя. А пізніше відвідав Німеччину, Францію, США, Литву, Естонію – це тільки частина із тих країн, де побував президент. Відтак, з моменту інавгурації Зеленський з дружиною та своєю делегацією "спустив" на польоти 18 мільйонів гривень, повідомили в Державному управлінні справами.

Зеленський, фото - ОП
Зеленський, фото - ОП

Також з'ясувалося, скільки "налітав" і прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, який також відвідав чимало країн стосовно державних питань. Так, у Гончарука менший рахунок за польоти ніж у чинного президента - понад мільйон гривень.

Олексій Гончарук, НП
Олексій Гончарук, НП

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Гончарук не зміг повторити в Одесі те, від чого "кайфонули" Зеленський з Богданом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Зеркаль залишила посаду замміністра МЗС.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.