30 листопада, субота, Володимир Зеленський, президент України, опублікував на своїй офіційній сторінці в Facebook офіційне відео-звернення до Українців. У ролику підняли питання тарифів на житлово-комунальні послуги.

Ціни на газ зменшились, а тарифи – ні. Чому так? Шукаємо шляхи, як знизити ціну та зробити так, щоб за грудень українці отримали менші квитанції за опалення. «Платити неможливо, зменшити». #зепрезидент #слуганароду

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 30 november 2019

Відомий український політичний експерт і журналіст Андрій Пальчевський крім ефірів на українських телеканалах, часто сам записує відео і публікує на своїй сторінці в Facebook. Цього разу він відреагував на відео Зеленського і прокоментував його.

"Спроба поборотися з падінням рейтингу у відео-форматі, коли президента знімають за столом з його соратниками, які звертаються до нього на "ти" і розповідають про те, що ж буде з підвищенням-зниженням... Я так і не зрозумів, підвищаться чи знизяться ціни на ЖКГ. Порівняно тероризму крутішому, ніж тому, який пропонувала Маруся Звіробій", - говорить Пальчевський.

Пальчевський продовжив свою думку і додав:

"Я хочу сказати, що мені особисто ріже слух, коли главу держави називають на "ти". "Твоє", "тобі"... По-моєму, в наступному законі треба написати, що звернення має бути одне: на "ви" і "пан Президент". А подібного роду відео-звернення, зроблені сьогодні, з цього моменту будуть тільки діяти проти першої особи держави".

Нагадаємо, раніше Романенко "розкрив очі" Зеленському і показав, на кого він перетворився: "Граєш Порошенка".

Також Знай.uа писав, що Пальчевський запропонував Яременко сходити до прост*тутки в чорну п'ятницю: "Аліна, дай знижку депутату".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Соколова зізналася, на що її "розвів" Зеленський: "Я йому...".