Німецький політолог Андреас Хайнеман-Грюдер вважає, що ще до “нормандської зустрічі” між учасниками перемовин можуть бути досягнуті певні домовленості, інформує “Хвиля”.

Як повідомляється, Україна, Франція та Німеччина будуть наполягати на проведенні виборів тільки після повного роззброєння проросійських бойовиків та виводу російських військ. Проте, в обмін на припинення військових дій та повернення Донбасу Зеленському може бути виставлено умову — забути про Крим.

Ангела Меркель та Володимир Зеленський
Ангела Меркель та Володимир Зеленський

Також експерт вважає, що можливо, Франція та Німеччина пообіцяли Путіну в певній мірі зняти санкції в обмін на деякі компроміси. В свою чергу, в Кремлі розуміють, що час грає не на користь України через складність процесу повернення окупованих територій до складу України.

Нагадуємо, що перший президент України Леонід Кравчук вважає, що під час “нормандського самміту” Зеленський має наполягати на тому, що Україну обдурили з Будапештським меморандумом.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Кучма став першим президентом України: як молода помічниця "Слуги народу" Тищенко переписала історію.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Кравчук не стримався і вибовкав всеохоплююче бажання Порошенко: "Не зупиниться ні перед чим".