Перший президент України Леонід Кравчук щедро розкритикував роботу п'ятого глави держави Петра Порошенка, вказавши на головні помилки та недоліки. Такими Кравчук назвав бажання стати багатою людиною і неймовірний кар'єризм, пише "112 Україна"

"У нього два великих недоліка, я думаю, вони і сьогодні діють. Це його всеохоплююче бажання стати багатою людиною. Він тут не зупиниться ні перед чим. Він бізнесмен. Він творив не управління державою, а бізнес-імперію, якою управляли його соратники. І друге - це кар'єризм неймовірний. Просто неймовірний", - сказав Кравчук.

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Продовжуючи критику Порошенка, перший президент України також зазначив, що, не зважаючи на допомогу та поради попередників, Петро Порошенко не часто їх слухав та дослухався.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Він нікого не хотів слухати. Нікого. Я звертався до нього нечасто, але двічі звертався з якимись пропозиціями і зрозумів, що краще не звертатися", - пояснив Кравчук.

Арсеній Яценюк і Петро Порошенко з дружинами
Арсеній Яценюк і Петро Порошенко з дружинами

Колишній президент Петро Порошенко в даний момент проходить обвинуваченим у кількох кримінальних справах на Україні. Його підозрюють у державній зраді, зловживанні службовим становищем, легалізації злочинних доходів, несплату податків, спробі узурпації судової влади, також стосовно нього розслідують справу про незаконне призначення кабінету міністрів України у 2016 році при відсутності коаліції в Раді.

Нагадаємо, Леонід Кравчук зізнався, що лягаючи спати, бере з собою зброю. Перший президент України зізнався, чого боїться найбільше.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Кравчук розповів, що заважає Україні увійти до складу Європейського союзу.

Також портал Знай.ua писав, що Кравчук натякнув, що заважає Україні стати частиною Євросоюзу та НАТО: "За гарні очі не візьмуть".