Помічник президента Росії Юрій Ушаков зробив гучну заяву. Так, він розповів, що формат і тривалість зустрічі Путіна та глави України Зеленського буде залежати виключно від лідерів "нормандської четвірки". Про таке стало відомо з ефіру програми "Москва. Кремль. Путін", яка йде на телеканалі "Росія 1"

"Є намір провести таку двосторонню зустріч. Просто буде багато залежати від того, як буде побудований графік роботи самої "четвірки". Навіть можуть відійти в сторонку удвох і поговорити там 30 хвилин, а можуть півтори години", - Сказав Ушаков.

Юрій Ушаков, фото - Rambler
Юрій Ушаков, фото - Rambler

Також він додав, що формат зустрічі двох президентів стане відомий вже ближче до дати саміту "нормандської четвірки".

"Так чи інакше Путін і Зеленський поспілкуються. Яким буде антураж, який буде формат, напевно, про це буде досягнуто домовленості вже ближче до самої зустрічі. Можна припустити, що це буде зустріч не заради того, щоб все завести в глухий кут, а щоб дійсно спробувати знайти якісь розв'язки", - підсумував він.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадуємо, що сьогодні Президент Володимир Зеленський звернувся до українців з нагоди 28-ї річниці референдуму про незалежність України.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українці розкритикували Зеленського після наради про тарифи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Гончарук ризикує повторити долю Гройсмана.