Народними депутатам від фракції "Слуга народу" роздають святкові запрошення на новорічний виступ одного із головних гумористичних шоу Країни - "Кварталу 95". Відповідне повідомлення з'явилося в Telegram-канал "Політика Країни".

Як відзначається, народним обранцям від політичної сили президента України Володимира Зеленського роздали запрошення на новорічний "Квартал 95". Сталося це під час з'їзду фракції "Слуга народу".

Фото оголошення концерту
Фото оголошення концерту

"Делегатам з'їзду фракції "Слуга народу", який проходить сьогодні ввечері в київському КВЦ "Парковий", роздають запрошення на новорічне шоу "Кварталу 95". У програмі заявлена Оля Полякова, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що схожа ситуація вже була, щоправда, в Раді. Відтак, відомого українського актора та гумориста Юрія Корявченкова спіймали у сесійній залі Верховної Ради, коли той роздавав колегам квитки на гумористичне шоу "Вечірній квартал". Тоді про таке повідомив на власній Facebook-сторінці відомий блогер Михайло Шнайдер. Окрім цього, він додав також підтверджуючі знімки.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Подоляк показав справжнє обличчя "черноротницы" Геращенко і компанії.

Також Знай. ua писав, що відомий журналіст відправив "Слугу народу" Зеленського в бан.