Президент України Володимир Зеленський терміново скликав РНБО. Про це на конференції заявив глава МВС Арсен Аваков. Український президент присвятить нараду зустрічі з Володимиром Путіним, яка відбудеться 9 грудня у "нормандському форматі".

Зеленський терміново скликав на 3 грудня засідання Ради національної безпеки і оборони. На засіданні обговорять питання, які стосуються майбутньої зустрічі Володимира Зеленського з президентом РФ Володимиром Путіним.

Володимир Зеленський, фото: REUTERS
Володимир Зеленський, фото: REUTERS

Зустріч "нормандської четвірки" відбудеться у Парижі, у ній візьмуть участь лідери України, Росії, Німеччини та Франції. Про скликання термінового засідання повідомив вранці 3 грудня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який зобов'язаний брати участь у подібних нарадах. Проте в РНБО зустріч не анонсували.

Наразі невідомо, чи відбудеться зустріч тет-а-тет президентів Путіна і Зеленського у Парижі. Проте в команді українського президента допускають ймовірність такого розвитку подій в рамках саміту в "нормандському форматі"

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Арсен Аваков
Арсен Аваков

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" оголосили масштабну чистку

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тимошенко заочно засудила половину Верховної Ради

Також "Знай.ua" писав, що суд заарештував відомого олігарха Кнстянтина Жеваго