Народний депутат, глава фракції ЄС у Верховній Раді 9 скликання Ірина Геращенко розповіла, як отримала послання від Посла Мартіна Сайдика і Журавльова. Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

Так, у першому листі Посол запевнив Геращенко, з її слів, в тому, що для недопущення провокацій біля лінії фронту докладено максимальну кількість зусиль. Вона зазначає, що дане звернення стало відповіддю на її заяву про неприпустимість візиту депутата Держдуми Журавльова на окуповану частину Золотого, куди він заїхав з порушенням українського кордону і був там з представниками СММ ОБСЄ.

Проте також Геращенко отримала лист від самого Журавльова і навіть висловила все, що думає про нього. Послання стало несподіваним, за словами Геращенко.

Ірина Геращенко, bzns.media
Ірина Геращенко, bzns.media

"Ї, несподівано для себе, отримала листа від самого Журавльова, який пише, що начитався моїх заяв і .... пропонує разом « відвідати ЛНР» і «він гарантує мені безпеку». Довго думала, чи взагалі писати про цю цидулку з Москви , й зайвій раз згадувати держдумівця. Але відповім. Ві гівнюк, Журавльов, й мені не потрібні дозволи та гарантії від росіян на моїй землі. Заберіть геть ваші війська й найманців з окупованого Донбасу і Криму, й займіться, нарешті внутрішніми справами РФ. Відвідайте свої регіони , які в такому зубожінні і руїнах , як після війни, подивіться, як живуть люди за межами Золотого кільця", - пише Геращенко.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нардеп сказала, що передасть лист у СБУ і МВС і повідомила, що трактує заяви як чергову спробу грубого втручання у внутрішні справи України.

"Ці люди повинні бути під санкціями в Україні, в країнах - союзниках, США, ЄС, вони повинні стати руконепотискаємими в цивілізованому світі. Й точно СММ ОБСЄ не повинні підігрувати цим грубим провокаціям, супроводжуючи осіб, які НЕЗАКОННО перебувають на українській територіі", - розповіла вона.

Сьогодні отримала два листа. Відповідь на своє звернення до Спеціального представника в ТКГ головуючого в ОБСЄ , Посла...

Geplaatst door Iryna Gerashchenko op Maandag 2 december 2019

Нагадаємо, Геращенко перетворилася в Бетмена з рожевим посохом, українці в подиві.

Як повідомляв Знай. ua, Геращенко вимагає покарати "слуг народу", і опублікувала докази.

Також Знай. ua писав, що Геращенко нагадала головне марновірство Ради.