В Спеціальній адміністративній прокуратурі повідомили, коли відбудеться екстрадиція до України затриманого в Німеччині колишнього народного депутата Олександра Онищенка.

Як повідомляється, екстрадиція Онищенка може статись у найбільші один-два місяці або більше. Це буде залежати від німецьких правоохоронців та судів, а також від самого екс-нардепа.

Олександр Онищенко був затриманий 29 листопада у Німеччині на запит НАБУ та САП. Екс-нардепа звинувачують у розкраданні понад 1,6 мільярда гривень в період з 2013 по 2016 рік. Також своєю діяльністю Онищенко наніс підприємству “Укргазвидобування” збитки на суму 740 мільйонів гривень. Сам екс-нардеп відкидає будь-які звинувачення на свою адресу.

Нагадуємо, що Олександо Онищенко також є колишнім чоловіком гімнастки, бронзового призера Олімпійських ігор-2016 та учасниці шоу “Танці з зірками” Ганни Різатдінової. В 2017 році в них народився син Роман, а в серпні 2019 році пара розлучилась.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадуємо, що в кінці жовтня Онищенко виклав в соціальні мережі фотографію, на якій він ніби-то знаходиться в Офісі Президента Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, відомий американський бізнесмен українського походження Сем Кислін зробив гучну заяву щодо зустрічі з Володимиром Зеленським.

Також портал Знай.uа писав, що в Японії Володимир Зеленський сфотографувався з українською делегацією. Але є цікавий нюанс: на фото відсутній голова Офісу президента Андрій Богдан.