Відомий український бізнесмен, журналіст і політичний оглядач Андрій Пальчевський звернувся до своїх читачів через досить гучну заяву екснардепа Степана Хмари, яку він озвучив під куполом Верховної Ради України.

Відомо, що Степан Хмара особливо не вибирав м'яких виразів і назвав діючих депутатів шпаною, яка мчить за грошима. Про це стало відомо завдяки новій публікації Андрія Пальчевського в мережі Facebook.

Публікація Андрія Пальчевського, Facebook
Публікація Андрія Пальчевського, Facebook

"Андрій Пальчевський з вами, сьогодні Степан Хмара звернувся до депутатів, яких в народі вже лагідно називають "трускавецькими оленями", з останнім попередженням. Вперше до зеленої публіки звернулися з ласкавим словом "покидьки". Далі Степан Хмара говорив про те, що ми прекрасно знаємо, що у вас план продати цю землю і злиняти до теплих країн. Я не знаю, яку він мав на увазі, але я знаю точно, що якщо план полягає в тому, щоб: взяти, вкрасти, продати, втекти - це закінчиться дуже погано, це перше. Злі язики, правда, стверджують, що в апараті президента Зеленського придумали чудову історію — дати депутатам абсолютно програти, зі спробами продати землі, потім президент Зеленський практично монаршим волевиявленням візьме і зупинить цю дурість і відновить рейтинг. Але чи варто так ризикувати президенту, заради цієї, здавалося б, дотепної шахової ідеї. А?", - запитав Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський передбачив результат зустрічі Зеленського "нормандському форматі": "Путіна направити в русло…".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа тестя президента Зеленського прийнято на роботу в помічники депутата: подробиці.

Знай.uа писав, Пальчевський показав найгірший сценарій для Зеленського: "Буде знаходитися в...".