Президент України Володимир Зеленський опинився на обкладинці одного з найвідоміших журналів Time. Журнал з матеріалом про українського лідера вийде 16 грудня.

У статті йдеться про те, що Зеленський - на роздоріжжі однієї з найбільших політичних драм у світі. Демократична партія США вважає його жертвою перевищення влади президентом Дональдом Трампом, а республіканці стверджують, що він — свідок невинності американського лідера. Жодна з цих ролей не схожа на ту, яку уявляв собі Зеленський, коли оголосив, що балотуватиметься у президенти України.

Перед новим президентом країни стоять виклики - перш за все, йому необхідно вирішити питання на Донбасі та завершити війну. Водночас у той момент своєї історії, коли Україні найбільше потрібна американська підтримка, Трамп почав заявляти, що українська нація — корумпована й ненадійна.

Зеленський, фото Instagram
Зеленський, фото Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як і багато людей в Україні, Зеленський стежив за висвітленням розслідування про імпічмент, розгорнутого в Конгресі США, пише видання. Майже кожен свідок, який давав свідчення перед запитом, підтвердив, що Трамп цього літа заблокував близько 400 мільйонів доларів допомоги як спосіб тиску на уряд Зеленського. За словами цих свідків, Трамп мав на меті отримати допомогу Україні в його переобраній кампанії шляхом проведення неправдивих розслідувань політичних конкурентів Трампа - зокрема, його головного опонента в гонці 2020 року, колишнього віце-президента Джо Байдена, чий син Хантер служив на правління української енергетичної компанії.

Зеленський і Трамп, РБК
Зеленський і Трамп, РБК

Тим часом Трамп та його захисники прийняли рішення повторити неправдиві твердження президента РФ Володимира Путіна про те, що українські політики, а не російські шпигуни втручалися на президентські вибори в США 2016 року. Трамп наполегливо звинувачував Україну.

Зеленському не залишається іншого вибору, як висловити свою віру дипломатам з Німеччини та Франції, які будуть виступати посередниками на переговорах у Парижі.

Нагадаємо, що під Офіс Зеленського зносять домашні капці, тисячі киян на межі нервового зриву: "Добудуй!".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський "розколовся" про пожежу у одеському коледжі, українці готуються до найстрашнішого: "Жертв більше".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.