Скандальна ексглава Національного банку України Валерія Гонтарєва потрапила в топ-16 жінок, які надихають за версією читачів видання Financial Times.

"Кожен грудень Financial Times присвячує спеціальне видання журналу FT Weekend Magazine найвпливовішим жінкам року зі всього світу. Ми просили вас розповісти нам про жінок, які надихнули вас, – ось список", - йдеться в статті.

Також уточнюється, що опублікований рейтинг не є вичерпним, оскільки щорічно деякі жінки, яких хотіли б показати, відмовляються від інтерв'ю в колонці.

Гонтарева, фото twnews.com.ua
Гонтарева, фото twnews.com.ua

Як стало відомо, видання отримало понад 100 номінацій жінок, які, на думку читачів, відкрили нові можливості в 2019 році або привернули увагу до деяких з найбільш важливих проблем нашого часу. З них відібрали 16 жінок, які особливо виділялися серед усіх.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Валерія Гонтарєва нещодавно відзначилася різкою критикою на адресу двох ексгенпрокурорів Юрія Луценка і Віктора Шокіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, в "Квартал 95" розповіли про реакцію Зеленського на номер з хором Верьовки: "Це проблеми...".

Також портал Знай.uа писав, що соратника Гонтарєвої і главу "Райффайзен Банку" Писарука відпускають під заставу.