Один з найвідоміших журналів світу - Time, приготував матеріал про президента України Володимира Зеленського. У матеріалі йдеться про те, що український лідер опинився на роздоріжжі між президентом США Дональдом Трампом та президентом РФ Володимиром Путіним.

"Він постарів і змінився набагато більше, ніж можна було очікувати", - йдеться у тексті матеріалу, повна версія якого вийде у журналі 16 грудня цього року. У цьому випуску фото президента України буде на обкладинці.

У матеріалі також йдеться, що Володимир Зеленський не боїться питань про імпічмент президента США Дональда Трампа, але описує лише власні мотиви. "Він не довіряє нікому і, ймовірно, підхопив хворобу політиків — цинізм", — зазначає автор публікації.

Перед новим президентом країни стоять виклики — перш за все, йому необхідно вирішити питання на Донбасі та завершити війну. Водночас у той момент своєї історії, коли Україні найбільше потрібна американська підтримка, Трамп почав заявляти, що українська нація — корумпована й ненадійна.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Нагадаємо, що під Офіс Зеленського зносять домашні капці, тисячі киян на межі нервового зриву: "Добудуй!".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський "розколовся" про пожежу у одеському коледжі, українці готуються до найстрашнішого: "Жертв більше".

Також Знай. ua писав, що Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.