Варто нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 6 грудня, українські захисники відзначають професійне свято — День Збройних сил України. Так, ще в далекому 1991 році в цей день було прийнято закон "Про Збройні сили України".

Саме з цього приводу варто пригадати, хто з нинішніх представників влади служив в армії.

Нестор Шуфрич, 24 канал
Нестор Шуфрич, 24 канал

Нестор Шуфрич

Депутат від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Нестор Шуфрич два роки, з 1985 по 1987, відслужив в піхоті, службу закінчив у ранзі командира БТР.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Жан Беленюк, facebook.com/zhanbeleniuk
Жан Беленюк, facebook.com/zhanbeleniuk

Жан Беленюк

Народний депутат від фракції "Слуга народу", відомий борець Жан Беленюк працював спортсменом-інструктором в ЦСКА ЗСУ, має звання лейтенанта.

Петро Порошенко, фото: Delo
Петро Порошенко, фото: Delo

Петро Порошенко

Колишнього президента України Петра Порошенка, лідеа фракції "Європейська солідарність" було призвано до лав армії СРСР з другого курсу Київського державного університету у 1984 році. Він відслужив два роки в Казахстані в частинах ППО.

Яна Зінкевич
Яна Зінкевич

Яна Зінкевич

Депутат від "Європейської солідарності" Яна Зінкевич – доброволець-медик, керівник "Госпітальєри". За період активної фази АТО, починаючи з 2014 року, особисто витягла і врятувала більше двох сотень поранених українських солдатів з передової.

Святослав Вакарчук, фото: facebook.com/GolosZmin
Святослав Вакарчук, фото: facebook.com/GolosZmin

Святослав Вакарчук

Лідер партії "Голос", народний депутат України Святослав Вакарчук є офіцером запасу. Він пройшов службу на військовій кафедрі, отримавши звання лейтенанта.

Нагадаємо, День збройних сил України 2019: найкращі привітання у віршах.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський привітав українських захисників з Днем ЗСУ.

Знай.uа писав, Романенко нагадав Зеленському перед зустріччю з Путіним про долю Януковича.