Президент України Володимир Зеленський і перша леді Олена дуже дбайливо охороняють своє особисте життя та життя своїх дітей.

Володимир і Олена Зеленские, fakty.com.ua
Володимир і Олена Зеленские, fakty.com.ua

Якщо 15-річна донька Саша стала публічною особистістю ще задовго до політичної кар'єри батька, то 6-річний Кирило опиняється під прицілом камер дуже рідко. Саша свого часу брала участь в "Розсміши коміка" і навіть знімалася в кіно разом з батьком, пишуть українські ЗМІ.

Сторінка Саші Зеленської в TikTok
Сторінка Саші Зеленської в TikTok

Варто зазначити, що глава держави і перша леді публікували фото Саші і Кирила в соцмережах в День захисту дітей. А в липні президент разом з сином з'явився на зйомках "Ліги сміху" в Одесі. Крім того, вдалося знайти профіль доньки Зеленського в китайській соцмережі TikTok. Соцмережа стає все популярнішою серед підлітків у всьому світі.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Нагадаємо, в Кабміні розклали по поличках пільгові кредити від Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Верещук розповіла через що насправді побилися Бужанський і Лерос.

Знай.uа писав, Зеленський швидко постарів і підчепив хворобу: Тіме присвятив журнал президентові України.