Напередодні Нормандської зустрічі в Парижі команда Зеленського нас готує до втрати окупованих територій і появі на кордоні України ще одного Придністров'я.

Таку думку висловив блогер Ігор Лесєв у новому випуску своєї програми "Не добрий вечір".

Лесєв вважає, що Зеленський не готовий до зустрічі з Путіним, більш того, він зробив внутрішню обстановку в країні вибухонебезпечною.

"У Зеленського був один крутий козир - це зашкалююча легітимність. Ми з вами його наділили правом вирішити цей конфлікт (війна на Донбасі - ред). Тому що нам потрібен мир. А якою буде цей мир - Зеленський міг вирішувати вже зі своєю командою.", - зазначає Лесєв.

Однак, Зеленський розчарував своїх виборців, а "геройське кіно раптом перетворилося на порнуху", зазначає Лесєв.

За словами блогера, за час свого президенства Зеленській міг посадити корупцірнерів та міг виробити свій порядок щодо Донбасу. Однак, він цього не зробив.

Мало того, Зеленський проводить непослідовну політику і в питанні зустрічі з Путіним, вважає блогер.

За словами Лессєва, Зеленський зробив нелогічний хід напередодні зустрічі, якої він так добивався. Йдеться про обшуки в офісі ОПЖЗ - партії Медведчука.
"Ти ж знаєш, що Медведчук - кум Путіна. Ти ж знаєш, що вони в контактах. І при цьому ти сам кілька місяців канючив зустріч з Путіним - напевно, щоб про щось з ним домовитися. Хоча б щось повирішувати. Але напередодні цієї зустрічі даєш йому ляпаса... І де ця сама логіка? Медведчука заарештовано? Ні. Якийсь компромат на нього знайшли? Ні. Ну, добре, що не подобається тобі Медведчук - проведи обшуки 10 грудня вже після зустрічі з Путіним", - рорзмірковує блогер.
Крім того, Лесєв важає, що обговорювати питання Криму в ході Нормандської зустрічі не потрібно, оскільки це означає одне - гарантовано запороти основну тему, тему Донбасу.
"Мені особисто від людей Донбасу потрібно тільки три речі: щоб там було безпечно, щоб я міг їздити в Донецьк або Луганськ, не побоюючись за своє життя, щоб там дотримувалися закони. Люди повинні жити за законами, а не за поняттями. І вже якщо ми будемо жити разом, вони повинні платити податки. Все інше мене не хвилює.Ось це позиція простого обивателя - мир без анексій і контрибуцій", - так окреслив вимоги простих українців Лесєв.
Однак, за словами блогера, політична еліта не зацікавлена у поверненні Донбасу. "Їх влаштовує ситуація, що склалася - контрабанда, схеми в оборонці", - зазначає Лесєв.
Попри все, Лесєв знайшов і позитивний момент.
"Можливо, вдасться домовитися про розведення військ по всій лінії фронту. Це не вирішує конфлікт в цілому, але, принамні, по-справжньому його заморожує. Так, ми всі не такий хотіли мир. Але мир - це коли НЕ гинуть люди. А іншого миру Зеленський, судячи з усього, нам дати не може", - підсумував Лесєв.

Нагадаємо, Ігор Лесєв пояснив шквал скандалів у команді Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Ігор Лесєв показав, як команда Зеленського нищить ″Укроборонпром″

Також Знай.ua писав, Ігор Лесєв показав, як схема Коломойського-Геруса закриває Україні шлях до ЄС

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще