Перший президент України Леонід Кравчук задав Святославу Вакарчуку влучне запитання, на яке лідер "Голосу" так і не зміг виразно відповісти.

В ході програми "Свобода слова Савіка Шустера" лідер папртии"Голос" Святослав Вакарчук черговий раз нагадав президенту Зеленському про "червоні лінії", які не можна перехордити під час зустрічі у Нормандському форматі. Як відомо, вона відбудеться вже за кілька днів - 9 грудня.

Вакарчук, зокрема, сказав, що Мінські домовленості завели всіх у глухий кут і наші європейські партнери змучилися вже від цього "мінського процесу", і хочуть, щоб він вже нарешті якось там закінчився.

"Україна не може хотіти, щоб воно якось там закінчилося. Так ми хочемо швидше, але не якось та, а тільки на наших спеціальних умовах. Дуже важливо це пам'ятати", - зазначив Вакарчук.

Леонід Кравчук на це задав йому запитання, на яке Вакарчук не зумів виразно відповісти.

"Ви знаєте, в мене таке враження, що я в театрі абсурду. Я готовий підписатися під кожним словом Вакарчука, але в мене запитання: чи є у вас документи чи факти того, що президент Зеленський цього не розуміє, або він десь здає ці позиції ?", - присадив Вакарчука Кравчук.