Президент України Володимир Зеленський став гостем політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" прямо перед зустріччю "Нормандської четвірки", яка відбудеться в понеділок, 9 грудня.

Глава держави в ефірі програми 6 грудня розповів, з чим поїде на зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним і чи зможе новий курс принести в Україну мир.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

Зеленський попросив вибачення за свій зовнішній вигляд. Він не встиг надягнути костюм, оскільки приїхав у студію відразу після візиту на Донбас, де привітав військових із днем Збройних сил України.

"Добрий вечір, вся Україна! І Донбас, і Крим, всі!" - сказав президент.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто відзначити, що він прокоментував своє фото на обкладинці журналу "Time".

Савік Шустер, скріншот з відео
Савік Шустер, скріншот з відео

"Я не люблю бути посередині. І не хочу, щоб Україна була стравою для цих великих босів", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, "Тіме" присвятив журнал президента України, про що в ньому йдеться.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на День ЗСУ показали страшну ціну за мирне небо: "Кожен день омитий кров'ю наших героїв".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський привітав українських захисників з Днем ЗСУ: "Ми не хочемо щодня втрачати найкращих".