Відомий український бізнесмен, політичний оглядач і кандидат на посаду київського міського голови Андрій Пальчевський розповів про те, як може відбутися зустріч президента України Володимира Зеленського у "нормандському форматі".

Відповідна заява прозвучала в інтерв'ю Пальчевського для 112. Відео з'явилося на каналі в YouTube.

"Ми розуміємо, що всі ті, хто критикував керівництво країни, не тільки президента, але і всіх, тому що стало модно і тренд такий буде зберігатися. Я, як людина, якого хвилює доля вітчизни нашої, вирішив особливо не нападати. У нас три варіанти рішення подій: перемога на умовах України, програш на умовах Росії і трацькийський стан – ні миру, ні війни, а армію розпустити", - зазначив політичний експерт.

Андрій Пальчевський, скріншот з відео
Андрій Пальчевський, скріншот з відео

Він зазначив, що подібна ситуація вже була сто років тому в 17-18 році.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"На переговорах прозвучала думка про те, що Мінський формат не відповідає сподіванням нашого президента про те, яким чином повинна здійснюватися деокупація. Взаємної довіри між нашими лідерами немає. Я один з тих людей, який вважає, що у Зеленського вистачить чарівності, щоб Путіна направити в русло хоча б початку взаємного руху один до одного", - вважає експерт.

Він уточнює, що на його думку, Володимир Путін не піде на українські умови, тому що це "деморалізує жителів "ЛНР" і "ДНР" і росіян, які сприймають Путіна, як жорсткого лідера.

"На умовах України, якщо президент Зеленський буде наполягати на тому, щоб виводити "розбійників", відновлювати кордон, тобто вводити туди не тільки українську поліцію, але і суд, інші елементи держави, тоді виникає колізія. Я думаю, що навряд чи в цей раз вдасться вирішити це питання", - пояснив Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський намацав точку "G" у Януковича, а всі "задоволення" отримав Зеленський.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський показав найгірший сценарій для Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський назвав реальний рейтинг Зеленського.