Народний депутат фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський зробив гучну заяву. Так, він розповів, що наглядову раду Укрзалізниці замінили новими людьми. Відповідний допис з'явився у Telegram-каналі політика.

"Сьогодні поміняли членів наглядової ради УЗ Даніеля Білака і Костянтина Мар’євича на одіозного журналіста Сергія Лещенка, який до УЗ не має ніякого відношення, та людину міністра Криклія –Журавльова", - йдеться в повідомлені.

Олександр Дубінський, фото iamir.
Олександр Дубінський, фото iamir.

Окрім цього, він додав, що не дарма Лещенков "підмазався" до Абрамовичуса, та отримав роботу із багатомільйонною зарплатнею.

"Бачите, не дарма Сергій зі своїми друзями так старанно та з "єврооптимізмом" лизали жопу Абромавичусу, який поставив Гончарука прем'єр-міністром. Нализалися аж на наглядову раду УЗ з багатомільйонною зарплатою", - написав Дубінський.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн
Показати ще

Нагадаємо, раніше Зеленський подав декларацію про доходи: "Квартал 95", оренда і нерухомість в Італії.

Також Знай.uа писав, що Майдан, Свинарчук, Дубневичі і нова Рада: Зеленський за кермом Tesla відповів на головні питання.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Будемо прощатися ": Зеленський зробив гучну заяву, відео.