Глава української держави Володимир Зеленський ухилився від питання про те, чи наполягатиме він на перегляді пункту Мінських угод про передачу кордону під контроль України після виборів і внесення особливого статусу території Донбасу в Конституцію. Відповідне питання українському лідеру задали під час ефіру "Свободи слова" Савіка Шустера.

Володимир Зеленський

Так, Зеленський підтвердив, що планує провести місцеві вибори на Донбасі вже восени 2020 року одночасно з іншою Україною.

Також президента запитали про те, як він буде вирішувати проблему з Мінськими угодами, де зазначено, що спочатку потрібно провести вибори, а потім буде встановлений контроль над кордоном.

"Я точно буду говорити про кордон. У нас інший план про межі: яким чином і коли Росія передає контроль над кордоном", - сказав глава держави.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Володимир Зеленський

На питання про те, чи хоче Зеленський змінити пункт в Мінському угоді, він сказав, що не готовий відповідати на це питання для того, щоб не зірвати зустріч у Парижі.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський став гостем політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" прямо перед зустріччю "Нормандської четвірки"

Як повідомляв портал Знай.ua, відразу два проекти творчої студії "Квартал 95" потрапили в престижний рейтинг YouTube Rewind 2019.

Також портал Знай.ua писав, що президент України Володимир Зеленськи відповів на важливий для українців питання - чи буде амністія бойовиків, які воюють проти ЗСУ на Донбасі і візьмуть участь у політичному житті країни.