Єврокомісія та парламент Євросоюзу висловили Україні свій оптимістичний настрій, а також вписали нашу країну до топ-пріорітетів щодо своєї діяльності.

За словами голови комітету Європарламенту з закордонних справ Девіда Макаллістера, в даний момент Україна є головним пріоритетом Європарламенту та Європейської комісії нинішнього складу.

Олексій Гончарук, УП
Олексій Гончарук, УП

Про це стало відомо завдяки озвученим заявам на спільному брифінгу представників Євросоюзу та українського прем'єра Олексія Гончарука.

"Можете бути впевнені в тому, що Україна залишиться топ-пріоритетом для Європейського парламенту та Європейської комісії на цей термін", - повідомив Макаллістер під час спільного прес-брифінгу з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові добудують третю гілку метро за шалені 160 млн: у Кернеса розкрили грандіозні плани.

Як повідомляв Знай.uа "Слуга народу" Потураєв розповів, що буде з особливим статусом Донбасу.

Знай.uа писав, жорсткий заміс Геращенко і Разумкова під куполом Ради потрапив на камери: відео.