Прем’єр-міністр України Микола Гончарук закликав українців не боятись відкриття ринку землі. Про це він повідомив в інтерв’ю РБК-Україна.

За словами Гончарука, люди повинні переконатись в тому, що зміни є. І ринок землі з’явиться в цивілізованій країні, де є кадастр, можливість захистити себе в суді та працюють органи юстиції.

Олексій Гончарук, УП
Олексій Гончарук, УП

“Ці казки, що ніби-то прийдуть китайці та кудись там вивезуть нашу землю — зрозуміло, що маніпуляції та байки. Але люди бояться незрозумілого. Бояться, що після того, як рішення буде прийняте, станеться щось, що не можна буде повернути назад, що вони щось втратять”, - сказав Гончарук.

Проте, дискусії про роль іноземців у ринку землі, на думку Гончарука свідчать про те, що в людей вже з’явилось розуміння, що ринок землі потрібен.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Верховна Рада до кінця цього року не прийме законопроект про ринок землі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Тимошенко дала дивну пораду новій владі: "В Україні занадто багато свободи слова...".

Також "Знай.ua" писав, що Юлію Тимошенко помітили в компанії Арсенія Яценюка.