Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив про те, що Верховна рада не прийме законопроект про відкриття ринку землі до кінця цього року, повідомляє LB.ua.

За словами Арахамії, щоденно до законопроекту додаються нові правки і вони хочуть подивитись, як ці правки будуть проходити розгляд у парламентських комітетах.

“Вчора навіть комп’ютери зависали, коли ми намагались усе це оформити в порівняльну таблицю. Тому є різниця між тим, що ми хочемо та тим, що можемо. Є прогноз, що, якщо просто поставити всі ці правки, то це все займе 10-12 сесійних днів”, - сказав Арахамія.

Нагадуємо, що голова фракції “Батьківщина” Юлія Тимошенко вважає дозвіл на продаж сільськогосподарських земель прямим порушенням суверенітету України.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", Юлія Тимошенко дала дивну пораду новій владі: "В Україні занадто багато свободи слова...".

Також "Знай.ua" писав, що Юлію Тимошенко помітили в компанії Арсенія Яценюка.